Thursday, 27 August 2015

Saya Mencari Peniaga yg Ingin Menjual Produk Sy Secara Consignment Basis

Mencari peniaga tapak expo/butik/pasar malam/bakery dan sebagainya ..

CONSIGNMENT BASIS - Consignment basis maksudnya kita letak barang dulu di kedai dan owner kedai jual dulu. Dah jual baru mereka bayar pada kita. Cara payment di bayar pada kita - bill to bill basis (tambah stok baru ambil payment barang lama yg dah terjual). Kenapa bagus teknik consignment ni :

a) owner kedai tak terbeban menanggung risiko jika barang tak terjual. Maklum lah produk kita produk biasa yang tak de promo besar besaran di TV jadi mereka boleh test jual dulu. Tak laku mereka boleh return pada kita..

b) kita boleh letak barang kita byk2 di kedai sbb owner tak tanggung risiko. Kita boleh test semua kerepek yg kita ada. Sebaik nya bagi satu rak free (seperti gambar) pada kedai dan susun barang kita penuh satu rak. Jangan guna rak owner. Guna rak kita kerepek pun selamat tak mudah rosak. Guna rak owner nanti dia alih alihkan sbb nak letak barang dia yg lain. Rak display ni ada roda jadi boleh letak depan kaunter.


AGENT WANTED!

saya membekalkan produk seperti :

-Aiskrim
-Dadih
-Vitagen
-Popcorn
-Macaron Kisses
-Biscotti
-Kapit Flavor
-Aneka popia

-Kerepek
- Mashmellow
-Coklat

sila email atau whatsapp untuk sebarang pertanyaan..

strictly no call ..




whatsapp je - 0126203055
email - menuemas@gmail.com
http://menuemas.blogspot.com/

terima kasih.

No comments: