Wednesday, 2 October 2013

Assalamualaikum..

Selamat datang ke Blogger MENUEMAS @ BakeRichs Enterprise  house..

..disini kami menyediakan pelbagai jenis product barangan & makanan yang bersih, halal & bermutu untuk pelbagai jenis tujuan seperti hadiah, cendera hati dan lain-lain seperti meraikan majlis2..

Kelahiran

Perkahwinan

Cukur Jambul

Tahlil Arwah

Kenduri Kesyukuran

Hari Ibu/bapa

Hari Guru

Special Day

dan lain2..

AL

Consignment & Dropship di perlukan bagi sesiapa sahaja yang berminat dengan product MENUEMAS ini.Untuk pertanyaan sila hubungi pegawai / agent yang terlibat untuk tujuan penempahan & penghantaran.

Untuk makluman, segala product keluaran MENUEMAS ENTERPRISE adalah berasaskan "HOMEMADE" & dari sumber yang HALAL, BERSIH & BERMUTU.

Di MENUEMAS, kami memberikan harga terbaik & diskaun kepada "repeated customer" sehingga 50% mengikut terma-terma & syarat-syarat yang telah dipersetujui bersama. 

Untuk product consignment / dropship, agent-agent /pembeli @ penjual mestilah membayar wang pendahuluan untuk setiap product dan menikmati diskaun yang menarik selepas pengulangan pesanan untuk setiap barang.

 

Diskaun hanya akan diberikan untuk pesanan ke tiga dan seterusnya.Maklumat lanjut, sila lihat polici company @ hubungi pegawai / agent yang berdekatan.

 

Setiap pesanan akan dihantar hanya selepas pembayaran dibuat selewat2nya 12 tengahari. 
Setiap pesanan akan dibatalkan sekiranya tiada bayaran diterima dalam masa 24jam semasa penempahan tanpa sebarang alas an.

PENTING!!

Sila hubungi MENUEMAS sekiranya pembayaran telah dibuat.

Sekiranya ada sebarang cadangan @ pandangan, sila emailkan kepada kami di menuemas@gmail.com


MENUEMAS ENTERPRISE mengucapkan jutaan terima kasih kepada pelanggan2 & pengunjung di sini kerana memberikan sokongan yang tidak berbelah bagi untuk setiap product keluaran muslim yang kami usahakan.


"TERIMA KASIH DENGAN SOKONGAN ANDA"

:)


Wassalam

MENUEMAS ENTERPRISE

No comments: